Robine van Tilburg
chef online
chef online
17 February 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Vandaag ben je getuige van een ware primeur. Redactrice Robine maakt rubychocolademousse. Chocolademousse, maar dan met de nieuwste chocoladesoort.
Sinds kort kan je in de supermarkt naast witte, pure en melkchocolade ook ruby chocolade vinden. De chocolade is van nature roze, zonder dat er smaak- of kleurstoffen aan toegevoegd worden. Redactrice Robine slaagde erin om roze chocolademousse te maken zónder kleurstoffen. Smakelijk!
Ingrediënten voor ongeveer 3 glaasjes rubychocolademousse:
- 200 g ruby chocolade
- 3 eiwitten
- een geweekt blaadje gelatine
- 160 ml slagroom
15 min. voorbereiding & minstens 4 uur in de koelkast
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid, Ikea en Libeert
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier